κηδεία, κηδείες

Οι 10 πιο ακριβές κηδείες στον κόσμο

1. Η Κηδεία του Kim Jong-il

Η κηδεία του πρώην ηγέτη της Βόρειας Κορέας το 2011 φέρεται να κόστισε περίπου 900 εκατομμύρια δολάρια, συμπεριλαμβανομένης της κατασκευής ενός τεράστιου μαυσωλείου και μιας τεράστιας στρατιωτικής παρέλασης.

2. Η κηδεία του Μάικλ Τζάκσον

Η κηδεία του θρύλου της ποπ το 2009 φέρεται να κόστισε περίπου 8 εκατομμύρια δολάρια, συμπεριλαμβανομένου του κόστους ενοικίασης του Staples Center στο Λος Άντζελες, όπου έγινε η κηδεία.

3. Η κηδεία του Elvis Presley

Η κηδεία του βασιλιά του Rock and Roll το 1977 φέρεται να κόστισε περίπου 500.000 δολάρια, συμπεριλαμβανομένου του κόστους ενός επίχρυσου
φέρετρου και ενός ιδιωτικού τζετ για τη μεταφορά της σορού του πίσω στο Μέμφις.

4. Η κηδεία της Whitney Houston

Η κηδεία της τραγουδίστριας το 2012 φέρεται να κόστισε περίπου 500.000 δολάρια, συμπεριλαμβανομένου του κόστους ενός ιδιωτικού τζετ για τη μεταφορά της σορού της πίσω στο Νιου Τζέρσεϊ, όπου έγινε η κηδεία.

5. Η κηδεία της Πριγκίπισσας Νταϊάνα

Η κηδεία της Βρετανίδας πριγκίπισσας το 1997 φέρεται να κόστισε περίπου 8 εκατομμύρια δολάρια, συμπεριλαμβανομένου του κόστους μιας τεράστιας δημόσιας πομπής και της κατασκευής ενός μόνιμου μνημείου.

6. Η κηδεία του Λουτσιάνο Παβαρότι

Η κηδεία του τραγουδιστή της όπερας το 2007 φέρεται να κόστισε περίπου 4 εκατομμύρια δολάρια, συμπεριλαμβανομένου του κόστους μιας τεράστιας δημόσιας τελετής στη γενέτειρά του, τη Μόντενα της Ιταλίας.

7. Η κηδεία του John F. Kennedy

Η κηδεία του 35ου προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών το 1963 φέρεται να κόστισε περίπου 4 εκατομμύρια δολάρια, συμπεριλαμβανομένου του κόστους μιας μαζικής δημόσιας πομπής και της κατασκευής ενός μόνιμου μνημείου.

8. Η κηδεία του Steve Jobs

Η κηδεία του συνιδρυτή και διευθύνοντος συμβούλου της Apple το 2011 φέρεται να κόστισε περίπου 200.000 δολάρια, συμπεριλαμβανομένου του κόστους μιας ιδιωτικής τελετής στην εκκλησία Stanford Memorial Church.

9. Η κηδεία του Frank Sinatra

Η κηδεία του τραγουδιστή το 1998 φέρεται να κόστισε περίπου 150.000 δολάρια, συμπεριλαμβανομένου του κόστους μιας ιδιωτικής τελετής στην καθολική εκκλησία Frank Sinatra στο Rancho Mirage της Καλιφόρνια.

10. Η κηδεία του George H.W. Bush

Η κηδεία του 41ου προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών το 2018 φέρεται να κόστισε περίπου 35 εκατομμύρια δολάρια, συμπεριλαμβανομένου του κόστους μιας μαζικής δημόσιας πομπής και της κατασκευής ενός μόνιμου μνημείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κόστος των κηδειών ποικίλλει ανάλογα με την τοποθεσία, και αυτές είναι εκτιμήσεις που βασίζονται σε δημόσια αναφερόμενα στοιχεία και το πραγματικό κόστος μπορεί να διαφέρει. 

Οι δικές μας τελετές πάντως ξεκινάνε από 850 ευρώ και προσαρμόζονται στις οικονομικές δυνατότητες της κάθε οικογένειας

Για περισσότερες θέματα σαν και αυτά αλλά και για δωρεάν οδηγούς αναφορικά με το θάνατο, την απώλεια και το πένθος, γίνε μέλος στο facbook group μας
Μοιράσου το:

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ GROUP

Για δωρεάν οδηγούς απώλειας και πένθους, αποκλειστικό υλικό και άλλα νέα γίνε μέλος στο group μας στο Facebook.

Τοποθεσία

Στρατηγού Μακρυγιάννη Ιωάννη 53, Άνω Ηλιούπολη

Ο Σεβασμός προς τον άνθρωπό σας, υποχρέωσή μας. Δίπλα σας με αξιοπρέπεια και κατανόηση.

Επικοινωνία

Στρατηγού Μακρυγιάννη Ιωάννη 53, Άνω Ηλιούπολη (Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης)

Copyright © 2023. All rights reserved.

Γραφεία Τελετών, Κέντρα Αποτέφρωσης Νεκρών, Πάρης Μισιρλής, Εύοσμος Θεσσαλονίκη, Τελετές από 750€, Καύση Νεκρών, Κηδειες, Πολιτικες Κηδειες, Τελεση Μνημοσυνων, 

Οργανωση Τελετων, Στεφανια, Οργανωση Κηδειας, Νεκροστασια, Φθηνες Κηδειες, Οικονομικες Κηδειες, Οικονομικες Τελετες, Γραφειο Τελετων, Φθηνες Τελετες